Ansiktsbehandling mot min problemhy

Jag har haft så otroligt dålig hy det senaste och får så många finnar. Vet inte varifrån de kommer. Jag är inte stressad och tränar några gånger i veckan så det är inte det som påverkar. Jag brukar även tvätta ansiktet noggrant varje morgon och kväll, men det kan vara så att det behövs en mer djupverkande rengöring. Tänker att det kanske vore bra att göra en ansiktsbehandling. En sån där professionell behandling för att verkligen få rent huden på djupet.

Har hört att Älsklings Salong har ganska bra ansiktsbehandlingar och tänker att det finns ju inget att förlora. Sen vet jag ju inte om det är det att det att porerna är igentäppta eller om det är en hormonell obalans som gör det. Men om inte annat så är det ju otroligt skönt med ansiktsbehandlingar. På Älsklings Salong ingår det då även massage för ansiktet, och det är ju inte helt fel. Det är så otroligt avslappnade. Tänker att risken finns att jag kanske somnar mitt under behandlingens gång, haha. Men då har den verkligen lyckats i alla fall.

Om någon av er har tips på något annat man kan göra för att få renare och klarare hy får ni gärna säga till. Är så svårt att hitta något bra. Ska meddela hur det går med ansiktsbehandlingen på Älsklings Salong också, så ni vet att boka tid hos dem.