Fillers för att bli av med mörka ringar under ögonen

Jag är så otroligt mörk under ögonen och ser trött ut hela tiden. Det är något som kommer med åldern det vet jag, men ska det verkligen behöva vara just så allvarligt? Tycker inte det! Så därför var jag hos Julias Fillers förra veckan och gjorde fillers. Jag skulle inte säga att det gjorde så värst ont men det sved till lite och kanylen som de använde var ganska kall så det gjorde också att det kändes lite.

Märker redan skillnad. Men nu är det dock lite svullet, och de sa att det kan ta uppemot en vecka innan svullnaden går ner. Men mina mörka ringar är i alla fall väldigt mycket mindre synliga. Jag har haft problem med mörka ringar under ögonen hela livet, men med åren har det blivit allt värre. Och nu det sista så var det till och med svårt att undvika dem genom att sminka. Och även om jag alltid har haft ganska bra hud annars så har jag aldrig känt att jag kunnat gå utan smink just på grund av mina mörka ringar under ögonen.

Rekommenderar i alla fall starkt Julias Fillers till dig i Stockholm som också har problem med mörka ringar eller med rynkor och vill bli av med dem. Det har förenklat min vardag så otroligt mycket och jag har så mycket bättre självförtroende nu. Så rekommenderar verkligen Julias Fillers!