Jag har bytt frisör!

Det senaste har jag funderat på att byta frisör. Eller jag funderade på att göra det och bestämde mig tillslut för att göra det. Valde att gå till Clinique by Lisa istället. Grejen var den att jag var nöjd med min gamla frisör också men de klipper mest håret, brukar bara gå och toppa det. Nu kände jag för att färga det och klippa det kortare och mer uppklippt. I lite av en page men inte så stelt utan lite busigare. Och jag kände mig ärligt talat väldigt osäker på om de skulle klara av att göra det eller inte. Därför valde jag Clinique by Lisa istället, som tydligen ska vara väldigt bra på att både klippa och färga. De är lite dyrare än salongen jag gick till tidigare en oj vilket resultat. Är hur nöjd som helst. Drömhåret!

Har tyvärr ingen bil att visa er för min mobil har dött, men har tagit några bilder som jag ska ladda upp så ni kan se sen. Rekommenderar verkligen Clinique by Lisa som frisör till er som bor i Södertälje. En bra sak var även att det verkligen kändes som att de lyssnade på mig. För ibland så kände jag på mitt gamla ställe att de inte riktigt lyssna på hur jag sa att jag ville ha det. Men det gjorde de här och det blev toppenbra!