Nagelförlängning med ljusrosa naglar till sommaren

Jag tycker det är så snyggt med långa naglar men har världens sämsta naglar själv. De går av hela tiden, så varje gång jag försöker få dem att växa ut och bli långa så går de av. Därför har jag nu valt att istället göra en nagelförlängning. Jag var på Forever Nails and Beauty i Borås för en behandling. Det gick faktiskt ganska snabbt att göra naglarna och de är sjukt snygga. Och starka. Trodde faktiskt inte riktigt att de skulle vara så tåliga, men nu håller de verkligen för allt, eller det känns som det i alla fall. För jag har slagit i dem många gånger och tänkte att nu kommer nagelförlängningen att lossna, men det gjorde den inte.

På Forever Nails and Beauty där jag gjorde dem så sa de att de kommer att hålla sig i mellan 2-4 veckor, att det beror på hur snabbt mina egna naglar växer. Och med mina naglar brukar det inte hända så mycket alls, så anta de kommer att hålla i närmare fyra veckor. Jag valde en ljusrosa färg, som är väldigt naturlig men som samtidigt är lite kvinnlig och somrig, väldigt fint. Tror det är en av de finaste färgerna som jag haft på naglarna. Så kanske blir att jag väljer den nästa gång jag gör min nagelförlängning också, eller så väljer jag en annan, för det är ju kul att prova olika färger också.