Nagelvård för att stärka min svaga naglar

Jag har alltid haft ganska svaga naglar, så brukar alltid vara noga med att måla dem för att de åtminstone ska bli lite starkare. Det senaste har jag dock även börjat med nagelvård. Använder mig en olja som tydligen ska vara väldigt bra för naglarna, både för att undvika att nagelbanden blir torra och spricker samt för att behålla naglarna starka. Det var ett tips jag fick när jag var på en behandling för nagelvård hos Skönhetsverkstan.

De gjorde verkligen en ordentlig behandling för naglarna och det var så skönt. Nästan lika skönt som fotmassage, men bara nästan. Det bästa var i alla fall att de även gavs tips på vad jag ska göra för att stärka naglarna. Och de sa att om jag gör nagelvård hemma varje dag så kommer jag att ha starka naglar inom några månader. Känns nästan lite orimligt. Att mina naglar skulle kunna vara starka och hårda. Men det kanske de kan vara.

Jag köpte på mig både den där oljan samt en nagelbandskräm som tydligen ska vara bra. Sen har jag bokat tid hos Skönhetsverkstan igen, för tänker att det ändå borde verka djupare med nagelvårdsbehandlingarna som de gör än de jag gör själv hemma.